P.S.T

Napaka. Namestite so novo verzijo programa Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Slovensko Deutsch
P.S.T. proizvodnja, storitve in trgovina d.o.o.

PovečajPomanjšaj   

Garažna vrata


Garažna vrata imajo v današnjem casu zelo pomembno vlogo. Dodatno šÄitijo naše jeklene konjičke pred vremenski vplivi, zagotavljajo dodatno varnost, obenem pa prostor toplotno izolirajo in ponujajo visoko stopnjo avtomatizacije. V naši ponudbi vam posebej predstavljamo rolo garažna vrata. 
Posebnost rolo garažnih vrat je v tem, da se lamele zvijejo v omarico pod preklado, lahko pa se montirajo tudi na zunanjo stran garaže. Vsi deli rolo garažnih vrat so iz aluminija, ki je odporen proti rji in koroziji, zaradi tega so rolo vrata odlična izbira pri garažah, kjer je malo prostora v notranjosti in imamo opraviti z visoko vlažnostjo v prostoru. Garažna vrata vam opremimo z daljinskim upravljanjem, notranjim stikalom ter sistemom za rocno odpiranje. Priporočamo tudi izvedbo z varnostno fotocelico, zunanjim stikalom na ključ ali zunanjim stikalom na kodo.

 

Indrustrijska garažna vrata

Uporabljajo se za večja garažna vrata in sicer do 16 m² ter do maksimalne širine 5 m. Od osebnih se razlikujejo po močnejšem pogonu, mocnejših konzolah ter drugačnih vodilih. Princip delovanja in upravljanja pa ostaja enak.

 

Osebna garažna vrata z omarico

Uporabljajo se pri garažah do površine 10 m². Omarica garažnih vrat je deljiva. Uporablja se do višine 250 cm. Lamele so aluminijaste polnjene s PUR peno širine 7,7 cm. Možna vgradnja svetlobne lamele. Barva omarice, vodil in lamel je bela ali rjava. Po posebnem naročilu tudi ostale barve po RAL lestvici. Vodila so iz ekstrudiranega aluminija opremljena z gumo. Os je oktagonalne oblike in iz pocinkane plocevine. Vpeta je fiksno, na eni strani pritrjena na motor, na drugi strani preko kape na kroglicni ležaj. Pogon je elektromotor z vgrajenim rocnim dvigom. Pri vratih, ki so montirana znotraj in ni posebnega vhoda v garažo, je potrebna posebna izvedba odpiranja od zunaj. Varnostna vzmet je povezava med osjo in lamelami in skrbi, da se vrata ne morejo dvigniti od zunaj. Vsaka vrata so opremljena z dvema daljincema, notranjim stikalom in za doplacilo še s stikalom na ključ, kodnim stikalom, fotocelicami. Lahko izvedemo centralno odpiranje, kjer z enim daljincem odpiramo do štiri garažna vrata.


Galerija: